Néhány szó az it-szotar.hu szerkesztőiről

Kik vagyunk, honnan indultunk.A www.itszotar.hu oldal évekkel ezelőtt azért jött létre, hogy segítsen mindenki számára érthetőbbé tenni napjaink egyre bonyolultabb technikai eszközeit. Számtalan esetben bőséges információt találunk egy TV-ről, laptopról, vagy más elektronikai eszközről de sajnos az adatlapok tele vannak szakmai és sokszor a laikus számára megtévesztő kifejezésekkel. Ebben a homályos helyzetben nyújt segítséget az IT-Szótár.hu oldal.

Az eredetileg mindössze az IT-Extreme hírportál kiegészítő funkciójának szánt ötletből mára különálló információs oldal lett, és a jövőben tovább bővítjük, mind tartalmilag, mind pedig technikailag a rendszert, hogy minél több emberhez eljusson, segítve az eligazodást a technika világában

Az it-szótár saját szócikkeit mindig az adott témában jártas szakértők írják. Ez lényegesen lassúbb folyamat, mint egy közösségi rendszer "önfejlesztő" mechanizmusa, ám így kizárhatók a téves, szakmailag hibás tartalmú szócikkek. A jövőben részben változtatunk a teljesen zárt működésen, és lehetővé tesszük a közösség számára szócikkek írását, illetve a meglévők bővítését, ám ezt minden esetben világosan jelöljük és elkülönítjük az ellenőrzött tartalomtól.

Jó nézelődést kíván az ITszótár.hu fejlesztő csapata az IT-Extreme.